Lezingen, trainingen en masterclasses

Als onderdeel van onze strategische dienstverlening worden wij regelmatig ingehuurd voor het ontwikkelen, organiseren, moderaten en geven van lezingen, trainingen en masterclasses, voor diverse kennisinstituten, branche organisaties en bedrijven (incompany trainingen). De trainingen en workshops worden gegeven door doorgewinterde trainers die gebruik maken van accelerated learning-technieken, voor optimaal leer- en implementatie-effect.

Voor ondernemers met groei-ambitie hebben wij een MBA opleidingsprogramma specifiek voor ondernemers ontwikkeld, het MBW™- programma, wat vanaf 2017 door Solid Consultants wordt gevoerd in Nederland.  Onze consultants zijn regelmatig trainers tijdens dé tweedaagse MBA voor ondernemers en andere trainingen binnen het programma.

Workshop PerspeXo Lansigt Lansigt Accountants & Belastingadviseurs
Quotes deelnemers over waarde van de workshop Maak je bedrijf meer waard: “Even weer goed stilgestaan bij mijn eigen bedrijf. Bewust worden van de toekomst als ondernemer door tijd vrij te maken voor dit soort dingen” “Bewustwordingsproces in gang gezet, benoemen van eigen blinde vlekken en dode(lijke) hoeken in je bedrijfsvoering” Lees meer »

Incompanytrainingen

Wilt u de slagkracht van uw organisatie verbeteren? Of duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen naar een volgend niveau tillen?

Aan de slag met het management team en/of personeel op een specifiek thema toegepast op uw eigen bedrijf is altijd mogelijk. Als all-round strategisch adviseur is PerspeXo de aangewezen partner om een vruchtbaar traject mee te starten.
Lees verder

Events en lezingen partners

Zoekt u een gepassioneerde spreker op het gebied van strategy en finance? Wij kunnen u helpen uw congres spraakmakend te maken. Door onze uitgebreide praktijkervaring vinden we aansluiting bij publiek van verschillende niveaus door altijd een duidelijke koppeling te maken tussen theorie en praktijk.

Ook ontwikkelen we praktijkgerichte opleidingen, trainingen en Ronde Tafels voor kennisinstituten en branche-organisaties. Lees verder

Ronde Tafel-sessies

Een paar keer per jaar organiseren we Ronde Tafel-sessies met thema’s die grote impact hebben op winstverbetering, waardecreatie en waardering.

Onze Ronde Tafel-sessies en opleidingen zijn in een limited gezelschap. Hierdoor waarborgen we diepgang en bieden we genoeg ruimte om eigen bedrijfscases in te brengen. We maken gebruik van accelerated learning en oplossingsgericht coachen technieken. Lees verder