social media, een mondiale etalage

De mondiale etalage was nog nooit zo dichtbij – de 4 belangrijkste online marketing trends

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe klanten. Nu zijn er die lucky few waarbij de aanvragen binnen komen zonder dat ze er iets voor hoeven te doen, maar in de praktijk blijkt dit voor veel ondernemers een ver-van-mijn-bed-show. Bij onze klanten, zeker bij de kleinere ondernemer met ongeveer 3 à 6 man personeel, zie ik dat (online) marketing vaak een sluitpost wordt omdat het te veel tijd kost en te weinig oplevert. Hoe kun jij als ondernemer meer leads genereren via (online) marketing? Lees hier de 4 belangrijkste online marketing trends. Lees verder De mondiale etalage was nog nooit zo dichtbij – de 4 belangrijkste online marketing trends

(Ver)trouwen of toch LAT’ten?

Om succesvol door te groeien is samenwerken een absolute must. Bij bijna al onze klanten zie ik in de praktijk dat samenwerken een belangrijke bijdrage levert aan het verder uitbouwen van het bedrijf.
Want om door te groeien is het nodig om markten te verbinden, skills te combineren, momentum te creëren, kosten te reduceren en/of risico’s te delen. En dit kan je niet allemaal alleen. Lees verder (Ver)trouwen of toch LAT’ten?

Samenwerken vanuit gedeelde kracht

Strategische samenwerkingen zijn een vast onderdeel geworden van groeistrategieën van ondernemers, en ook van onszelf.
We zijn uit onze jas gegroeid en per 1 december 2015 hebben we een “vliegende keep” werkplek erbij in Amsterdam: Global Grounds in het Tropenmuseum. Verder hebben we PerspeXo-hubs in Den Haag (De Haagse Groeidesk) Eindhoven en Zwolle. In samenwerking met partners, om zoveel mogelijk ondernemers te helpen (door)groeien. Sparren en spiegelen met een eigen strategisch adviseur is zo voor elke ondernemer nog beter bereikbaar.

Speed-ups voor ondernemers

Sinds 2008 hebben we met ons Maak je Bedrijf meer Waard™-programma meer dan 1.400 ondernemers geholpen met succesvolle doorgroei.
Vanuit ons social impact programma gaan we in 2016 met ons gratis strategisch advies voor start-ups en jonge bedrijven het land in. Schijf je in voor een “speed-up sessie” voor ambitieuze ondernemers.

  • In Global Grounds elke 1ste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00
  • Vanuit de Haagse Groeidesk elke 1ste donderdag van de maand van 11.00 tot 13.00
  • De speed-ups in Eindhoven volgen later dit voorjaar

Van ondernemers, voor ondernemers: 9 tips voor strategische samenwerkingen

Tijdens de Sprout Challengerday werd extra duidelijk hoe belangrijk strategische samenwerkingen voor ondernemers zijn. Ruim 60 ondernemers kwamen die dag naar onze Masterclass over de “Do’s & don’ts bij strategische samenwerkingen”. Na een intensieve en interactieve  sessie kwamen we als groep tot een interessante lijst met tips die voor iedere ondernemer, die met strategische samenwerkingen bezig is of gaat, waardevol zijn: Lees verder Van ondernemers, voor ondernemers: 9 tips voor strategische samenwerkingen

In co-creatie samen innoveren

Het motto van De Breed & Partners is “Samen innoveren”. Om dat motto kracht bij te zetten organiseerde we samen met PerspeXo op 16 juni de workshop “Groei, organisatie & valkuilen” voor een groep gezamenlijke klanten. Een mooi voorbeeld van samenwerking: de financiële en organisatorische kennis van PerspeXo, die daarmee de sterke en zwakke punten van een bedrijf in kaart brengt. Gecombineerd met de kennis en kunde van DB&P om subsidies, fiscale regelingen en kredieten te verzorgen op het gebied van innovatie en technologie. Dé combinatie om de financiële waarde van het bedrijf te verhogen. Lees verder In co-creatie samen innoveren