Whitepapers

De 4 White Papers maken deel uit van onze reeks ‘Winstverbetering, waardecreatie en waardering in het MKB’, onderzoek naar succesvolle groeistrategieën binnen het MKB.

White Paper reeks “Winstverbetering, waardecreatie en waardering in het MKB”

Vanaf 2006 doen wij ongoing onderzoek naar succesfactoren voor succesvolle doorgroei, gericht op het doorbreken van de kantelpunten. De resultaten van deze onderzoeken delen we via White Papers, de bestellers “Maak je bedrijf meer waard”, “Eerste hulp bij Groei” (in samenwerking met MKB Servicedesk), publicaties en onze blog.

De uitkomsten van de Winst- en Waardescan en diepte-interviews met meer dan 1.000 ondernemers, liggen aan de basis van ons ongoing onderzoek en de White Papers. Ook benieuwd hoe u en uw bedrijf ervoor staan? Doe dan nu de gratis Winst & Waarde™ scan.

Hieronder kunt u aangeven welke white paper(s) u wilt ontvangen. Vul uw gegevens hieronder in en klik op aanvragen, u ontvangt dan een email met een link om de PerspeXo whitepaper(s) te downloaden.

  Beschikbare White Papers:

  Succesvol doorgroeien, de 2de horde voorbij (10 tot 25 medewerkers)M/V = Meerkracht + VeerkrachtBreek door het eerste ondernemers-kantelpunt heen (tot 10 medewerkers)Ondernemers struikelen over hefbomen, strategie en finance

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijf

  Uw email (verplicht)

  Bent u

  Om spam te voorkomen, vink alstublieft het vakje aan

  Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Lees onze privacy verklaring.