Frans van Laar

Frans van Laar

Frans van Laar (1964) is associate expert bij PerspeXo. Bij en voor PerspeXo is hij onder andere mede-trainer in de 2 daagse Maakjebedrijfmeerwaard™ (MBW) opleiding op het onderdeel “Ondernemen met financieel inzicht”.

Frans is 20 jaar actief geweest in de aandelenmarkt en het bankwezen. Hij heeft ervaring op het gebied van financiële analyse, bedrijfswaarderingen, bank risk management, investor relations en het verzorgen van trainingen. In het bankwezen heeft hij een ruime ervaring in bedrijfswaarderingen in alle sectoren opgedaan, eerst als senior aandelen analist en later als  Managing Director Equity Research voor ING Markets. Frans is daarnaast investor relations manager voor ABN AMRO geweest. In deze functies is hij nauw betrokken geweest bij kapitaalmarkttransacties, fusies & overnames, en heeft hij zich ontwikkeld als expert op het gebied van aandelen/bedrijfswaarderingen.

Frans studeerde Bedrijfseconomie aan de Rijks Universiteit Groningen, gevolgd door de opleiding tot Register Beleggingsanalist.

Frans is financieel trainer en docent. Hij werkt volgens de Effective Adult Training Methodiek, die zich kenmerkt door doelgericht het probleemoplossend vermogen van de cursist te stimuleren en ontwikkelen. De trainingen en opleidingen die Frans verzorgt kenmerken zich door een hoge mate van interactie, snelheid, humor en praktijkgerichte cases.