MBA voor ondernemers

2-daagse MBA – onderdeel MBW™Compact

In deze 2 daagse MBW™ Compact opleiding maakt u in een korte tijd een grote en effectieve slag in bedrijfsvoering en financieel management. En meteen toepasbaar op uw eigen bedrijf.

Want aan de hand van theorie en opdrachten gericht op uw eigen bedrijf past u de essentie van een MBA in 2 dagen toe:

  1. Wat zijn de basis spelregels van een “bedrijf meer waard” maken?
  2. Wat zijn de bedrijfskundige en bedrijfseconomische uitdagingen bij groei?
  3. Hoe stuur je op winstverbetering, waardecreatie en waardering?
  4. Hoe sorteer je voor op een goede prijs bij verkoop?

Dé 2 daagse MBA voor ondernemers bestaat uit:

Persoonlijke intake, eigen bedrijfsprofiel, de bestseller “Maak je bedrijf meer waard”, de MBW™ bedrijfsscans en catering zijn bij de opleiding inbegrepen.

Annegien Blokpoel en Frans van Laar zijn zelf ondernemer en strategisch adviseur en kennen het reilen & zeilen van een groot aantal bedrijven in diverse branches van binnenuit en als huisstrateeg van directies van kleinere en grote bedrijven.

Opbrengst: na het doorlopen van de interactieve 2 daagse MBA voor ondernemers heeft u als ondernemer meer inzicht in hoe uw bedrijf er voor staat en wat u kunt doen om de winstgevendheid en waardering (bij groei, optimalisatie en/of verkoop) te verhogen.

Datum: 13 en 21 maart 2014
Tijd: 09:00 – 17:30
Investering: 1.250 euro ex. BTW, de dagen kunnen ook los worden gevolgd en kosten 695 euro ex. BTW per dag.

Tip: om de opgedane kennis te verankeren in het bedrijf raden wij aan de 2 daagse MBA te volgen, gecombineerd met MBW™ individueel of als onderdeel van MBW™ Compact. Zo haalt u nog meer uit uw investering.