Entrepreneurs Organization

Entrepreneurs Organisation Event

De EO is de overkoepelende organisatie van professionele ondernemers, met minimaal een omzet van 1 miljoen euro en 10 medewerkers.

19 november is door de Entrepreneurs’ Organization uitgeroepen tot wereldwijde dag van het ondernemen. Op die dag komen chapters over de hele wereld bijeen. De dag staat in het teken van ondernemen, groeien, bedreigingen en kansen. In Nederland zal deze dag in het teken staan van het nieuwe thema voor de komende 6 maanden: ONDERNEMEN 3.0.
Op 19 november zijn er een aantal prachtige sprekers:

  • Annegien Blokpoel, schrijfster van een praktische groei-bestseller, geeft een effectief verhaal over hoe je in 6 stappen jouw bedrijf veel meer waard kan laten worden.
  • Berthil Dolmans,  EO-member en winnaar de EO-Awards 2008, deelt lief en leed over de transformatie van zijn bedrijf van 125 man naar bijna 2.500 medewerkers.
  • Wolfgang Paardekoper van Ernst&Young, organisator van de Entrepeneur of the Year Award, spreekt over de ins & outs van de Entrepeneur of the Year Award.
  • Martijn Aslander, serie-ondernemer en vernieuwend denker, mede-oprichter van o.a. Lifehacking.nl en inmiddels zo ongeveer uitgegroeid tot bekende Nederlander, deelt geheimen over het effectief gebruik maken van alle tegenwoordig mogelijke sociale netwerken.

Lokatie: Hotel New York – Rotterdam