Ronde Tafel: Business development & strategische samenwerking

Innoveren en ontwikkelen van nieuwe markten, klantengroepen en producten zijn key ingrediënten voor duurzaam succes in een steeds sneller veranderende wereld. Strategische partnerships kunnen de (potentiële) markt aanzienlijk vergroten en het “ontwikkel”- proces versnellen.

Business development kost veel tijd, geld en energie en niet alle samenwerkingsverbanden zijn succesvol. Bovendien kost het zoekproces veel energie en leidt af van waar het nu om draait. Hoe kunt u efficiënt omgaan met de kostbare “exploratietijd” en samenwerkingsverbanden aangaan voor een winstgevende toekomst en continuïteit?

  • Welke methodes werken het best om nieuwe markten te ontginnen?
  • Wanneer is een strategische samenwerking succesvol?
  • Hoe vind je de juiste partner(s)?
  • Hoe voorkom je teleurstellingen en zorg je voor een duurzame win/win samenwerking?

In deze Ronde Tafel gaan we in op de do’s & don’ts bij business development en strategische samenwerkingen. We delen onze ervaringen, bespreken de kansen, uitdagingen en mogelijke valkuilen. Een mooie gelegenheid om weer eens met afstand naar uw eigen bedrijf te kijken en uw strategische mogelijkheden tegen het licht te houden.

Al meer dan 200 ondernemers gebruikten de “PerspeXo Ronde Tafel sessies” voor het opdoen van top-corporate kennis, cherry picking en sparren met co-ondernemers.

Om het zo concreet mogelijk op uw eigen situatie toe te passen ontvangt u van ons twee MBW™ scans, en we bieden de mogelijkheid om uw eigen bedrijfscases tijdens de Ronde Tafel te bespreken.