Ronde Tafel: Optimalisatie van organisatie; processen & ICT

De succesfactor voor een slagkrachtige organisatie is vaak de inrichting van processen en ondersteunende ICT. Met name bij snelle groei en/of het doorbreken van kantelpunten is het slim inrichten van de organisatie en processen essentieel. Tijdens deze Ronde Tafel/Workshop gaan we in op hoe organisatie, processen en ICT optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden. Niet alleen theorie, maar vooral praktische inzichten en zelf aan de slag.

  • Hoe richt ik processen en ICT in?
  • Do’s & dont’s voor medewerkers
  • Do’s & dont’s voor klanten en leveranciers
  • ICT in eigen huis versus uitbestede en ingekochte ICT?
  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen?

Ter voorbereiding sturen we twee MaakjeBedrijfmeerWaard™ bedrijfsscans toe die tijdens de Ronde Tafel/Workshop zullen worden besproken.
Wouter Put, ex CIO Stork en zeer ruime ervaring als een hands on operationeel verantwoordelijke in diverse bedrijfstakken – o.a processing industry, ICT, bankwezen en techniek – geeft de workshop. Annegien Blokpoel verzorgt inleidende presentatie en is moderator.De Ronde Tafel/Workshop biedt veel ruimte voor inhoud en delen kennis & ervaring met collega ondernemers.

Hieronder een selectie van testimonials:

“Veel nieuwe inzichten opgedaan, vooral het belang van de afstemming tussen processen en IT.”
 “Het optreden van Wouter was helder, goed inhoudelijk, en persoonlijk.”
 “Interessant al die verschillende disciplines bij elkaar.”
 “Alles in a nutshell! Opfrisser!”

De MBW™ Ronde Tafel/ Workshops zijn er voor “een open blik op kansen en bedreigingen voor duurzaam werken aan een waardevol bedrijf”. Vervolgstappen op het waardepad kunnen zijn: gerichte individuele sessies – bijvoorbeeld ‘Besturingsmodel, nu en voor de toekomst‘-, een intern maatwerktraject met directie/MT en/of medewerkers, of structurele “winst & waarde”-begeleiding.