Ronde Tafel “Strategische samenwerkingen, do’s & don’ts”

In een steeds sneller veranderende wereld, waarin de klant ook nog eens veeleisender wordt, worden bedrijven gedwongen zich continu te blijven aanpassen en verbeteren.

Niet alle samenwerkingen zijn succesvol, maar bijna elke ondernemer ziet mogelijkheden en exploreert deze regelmatig. De vraag is hoe je efficiënt om kan gaan met de kostbare ‘exploratietijd’ en het zoekproces.

  • Wat zijn de criteria/beginselen voor een succesvolle strategische samenwerking?
  • Hoe zorg je ervoor dat je op een effectieve wijze de juiste partner vindt?
  • Hoe voorkom je teleurstellingen en zorg je voor een duurzame samenwerking?

In deze Ronde Tafel gaan we in op de do’s & don’ts van strategische samenwerking. We delen onze ervaringen, bespreken de kansen die het u kan bieden en trachten u te behoeden voor een aantal valkuilen. Een mooie gelegenheid om weer eens met een afstand naar uw eigen bedrijf te kijken en uw strategische mogelijkheden tegen het licht te houden.

Al meer dan 350 ondernemers gebruikten de “PerspeXo Ronde Tafel sessies” voor het opdoen van top-corporate kennis, cherry picking en sparren met co-ondernemers. Om het zo concreet mogelijk op uw eigen situatie toe te passen ontvangt u van ons twee MBW™ scans, en we bieden de mogelijkheid om uw eigen bedrijfscases tijdens de Ronde Tafel te bespreken.