Handelsreis voor Business Angels, (Corporate)Venture Capital en Private Equity naar Tel Aviv-Jeruzalem

Trade Mission “Accelerating Capital” Tel Aviv & Jeruzalem

In samenwerking met APEC, de Amsterdam Private Equity Club

Wanneer: zondag 24 t/m woensdag 27 maart 2019
Waar: Tel Aviv & Jeruzalem, Israël
Voor wie: Private Equity, Venture Capital (Corporate), Family Offices and Business Angels members of Amsterdamse Private Equity Club APEC
Organisatie: PerspeXo in samenwerking met APEC en de Nederlandse Ambassade

Doel van de reis is om kennis te maken en samenwerking te verkennen met het Israëlische VC/startup/accelerator ecosysteem/ industrie en het versterken van de relaties tussen startup/accelerator- en investeerdersecosystemen in Nederland en Israël.
Tijdens het programma brengen we bezoeken aan investeerders, accelerators, co-working spaces en interessante tech ondernemingen in zowel Tel Aviv en Jeruzalem. In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Tel Aviv organiseren we een netwerkborrel voor NL en Israëlische investeerders ondernemers. Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met APEC.

Kosten
Indien je voor een missievoucher in aanmerking komt kost het programma je € 750. Anders kost het € 1.500. Informeer bij PerspeXo naar de mogelijkheden voor deze voucher. Dit is inclusief 4-daags programma in Tel Aviv, Jerusalem, lunch en diner. De programmabijdrage is exclusief hotelkosten (rond de 550 euro en wordt via de reis collectief georganiseerd) en individueel te betalen bij het hotel. De vlucht dient zelf te worden geboekt en betaald. Een retour Amsterdam-Tel Aviv kost ongeveer € 250 bij vroeg boeken. De totale kosten komen daarmee op ongeveer € 1.500 ex BTW.

To enroll, please fill out the form below:

    I want to enrollI have a question

    We treat your personal data with great care. Read our privacy policy.