Blik op de markt sessie - SWOT analyse

Workshop Sales, Marketing & Merkbeleid

Markten veranderen en trends komen en gaan steeds sneller en dat heeft direct impact op de behoeftes van klanten en uw businesspropositie. Een sterk merk helpt om sneller en effectiever markten te betreden en resulteert in hogere marges en loyalere klanten. Maar het bouwen van een merk kost tijd en geld. Hoe weeg je investeringen nu en rendement straks tegen elkaar af?

  • Wat is merkbeleid, en wat levert het op?
  • Hoe hangen merkbeleid, marketing en sales met elkaar samen?
  • Hoe krijgt u de klanten die bij uw bedrijf passen?
  • Hoe optimaliseert u uw salesproces?

Tijdens deze MBW™workshop gaan we in op hoe u op veranderende klantbehoeftes kan inspelen, hoe positionering werkt, hoe u een SWOT kunt toepassen op uw bedrijf en wat de belangrijkste ingrediënten zijn voor succesvolle “meer verkoop”.

Hieronder een korte selectie van testimonials:
“Het marketing- en salesproces weer eens goed onder de loep genomen en verbeterplan gemaakt”
“Inspirerend, heeft mijn blik breder gemaakt en leuke interactie met andere ondernemers”
“Goede tips gekregen hoe ik de website beter kan benutten voor klanten en vergroten naamsbekendheid”
“In een middag weer even goed stilgestaan bij mijn eigen bedrijf. Bewust worden van de toekomst als ondernemer door tijd vrij te maken voor dit soort dingen.”
 

De workshop is interactief en in een’ limited’ gezelschap ondernemers. Zodat er ruimte is voor individuele bedrijfsvragen, persoonlijk strategisch advies en het delen van kennis & ervaring met andere ondernemers.
Ter voorbereiding maakt u twee MBW™bedrijfsscans voor uw eigen bedrijf, deze worden tijdens de workshop besproken. Het persoonlijke bedrijfsprofiel, MBW™scans en borrel zijn bij de prijs inbegrepen. Trainer en moderator is Annegien Blokpoel.