podcast marja den braber

Van ondernemers, voor ondernemers: 9 tips voor strategische samenwerkingen | Podcast

Een samenvatting van een Challenger dag uit 2015 alweer maar nog steeds actueel. Ik stuurde de 9 tips naar Vera met de vraag of we samen naar de reflectie die je nu hoort te kijken. Haar eerste reactie was: dit had ik kunnen schrijven, echt! Alle 9. Nou ja die van die Europese subsidies niet dan. Maar verder.

Er volgde een geanimeerd gesprek over strategische samenwerking, het belang ervan, de noodzaak soms, onze eigen ervaringen, het gevlei, de alarmbellen die gaan rinkelen als je iets leest en natuurlijk voorbeelden van strategische samenwerkingen die onze deelnemers aan het Niet-Standaard-Jaartraject aangaan.

De link naar het oorspronkelijke artikel is: https://perspexo.com/van-ondernemers-voor-ondernemers-9-tips-voor-strategische-samenwerkingen/

Ik vind het vooral leuk om samen te werken om het leiden van jouw bedrijf en team weer simpel maken (én leuk) waarbij ik je uitdaag om anders te denken en jouw (niet-standaard) pad te lopen.

Dit is een podcast van Marja den Braber. Ga naar https://app.springcast.fm/16362/van-ondernemers-voor-ondernemers-9-tips-voor-strategische-samenwerkingen-142 om de podcast te beluisteren.