adviesbureau-munnik-jaqueline

Jacqueline Munnik – Adviesbureau Munnik

“Eind 2012 was ik op zoek naar een sparringpartner op financieel en strategisch gebied. Ik ga in sneltreinvaart, dus heb echt iemand nodig die snel schakelt en dwarsverbanden legt.
We zijn gestart met MBW™Compact, daarna overgestapt op strategisch advies op kwartaalbasis.
Het advies van PerspeXo heeft mij voornamelijk focus opgeleverd en een ander denkpatroon. Je behandelt dingen systematisch en je kan er daarna direct praktisch mee aan de slag. Grootste winst is dat de cijfers nu voelbaar en behapbaar zijn. Ik redeneer nu eerst vanuit de cijfers en daarna maak ik de vertaling naar andere bedrijfsgebieden.”

De 1 daagse opleiding “Ondernemen met financieel inzicht” heeft hier erg bij geholpen omdat de insteek heel concreet is en het simpel wordt gebracht. Er staat je daarna niets meer in de weg om er wat mee te doen.
We zijn nu overgestapt op huisstrateegschap, zodat we veilig door kunnen groeien en waarde blijven creëren in ons bedrijf.
Adviesbureau Munnik vindt dat iedereen het recht heeft brandveilig te zijn. Voor onze klanten kienen we daartoe de optimale balans uit tussen hun wettelijke verplichtingen, specifieke bedrijfsrisico’s en doelstellingen. Dit resulteert in creatieve en nuchtere oplossingen, die échte brandveiligheid garanderen en ook nog eens het meest kostenefficiënt zijn op zowel korte als lange termijn.”