Liong Lie – 123DV

“Vorig jaar zat ik in een grote fase van verandering, het punt op de horizon was duidelijk geworden maar de weg er naar toe nog niet. Door het MBW™Compact-traject heb ik veel concreter voor ogen hoe ik daar naar toe kan komen. We hebben het businessmodel gedeeltelijk gekanteld en de basis gelegd voor een stevige organisatiestructuur met grip op de getallen.”

Financiën was niet echt mijn passie en bleef dit voor me uitschuiven. Door de individuele sessies en de 2 daagse MBA hebben cijfers nu een doel. Ik zie het nu als onlosmakelijk onderdeel van m’n bedrijf en niet meer als een noodzakelijk kwaad. We hebben nu een budget en ik kan er mee ‘spelen’ om te zien welke keuzes welk effect hebben op lange termijn. Zo kijken we vooruit in plaats van achteruit.

Ik heb meer inzicht in mijn eigen kracht en onze toegevoegde waarde voor de klant. Gelukkig koppelt PerspeXo de strategie niet alleen aan de getalletjes maar ook aan mij als ondernemer en mijn ambitie.
Om de focus te bewaren en succesvol door te groeien ben ik na MBW Compact overgestapt op huisstrateegbegeleiding, wat een goede combinatie is met het ondernemersnetwerk waar ik al 3 jaar inzit.

LiongLie testimonial PerspeXoLiong Lie is oprichter van 123DV en Liong Lie, dat al meer dan 30 moderne villa’s bouwde en verschillende bedrijfsgebouwen ontwierp. Hiervoor ontvangen ze regelmatig architectuur prijzen.
123DV is een toonaangevend architectenbureau dat moderne villa’s ontwerpt en realiseert. Het vindt onverwachte oplossingen die een beeld geven van de persoonlijkheid van zijn klanten en een menselijke touch geeft aan de basisprincipes van de moderne architectuur. Liong Lie past dezelfde creatieve filosofie toe in de commerciële wereld.
Liong Lie transformeert commerciële en openbare ruimtes in exclusieve merkgerelateerde omgevingen die een emotionele reactie teweeg brengen en tastbare zakelijke waarde toevoegen.