Infotrade testimonial PerspeXo

Wilbert Philippo en Remco Roos – Infotrade

“De structurele aanpak en het financiële inzicht van PerspeXo hebben ons geholpen om structureel en sneller ons businessplan op te zetten. We hebben nu een lange termijn groeiplan waar we mee van start kunnen, dat hadden we niet gekund zonder deze planmatige aanpak. Je gaat op een rekenkundige en financiële manier naar je bedrijf kijken, wat we voorheen niet zo bewust deden.

PerspeXo is voor ons een strategisch en financieel adviseur die versnelling en structuur aanbrengt in de processen waardoor je één stap vooruit loopt op de concurrentie”.

Wilbert:
“Er is een ‘klik’ en het gevoel dat je met deze mensen verder kan komen met je bedrijf. We hebben het allebei heel druk dus fijn dat je plant en afspraken maakt, helpt bij structurering van je plannen”.

Remco:
“PerspeXo zorgt ervoor dat je niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden en vaak voorkomende ondernemersvalkuilen kan vermijden. En een stok achter de deur als ondernemer heb je af en toe gewoon nodig!”InfoTrade is sinds 2004 specialist in het opzetten en beheren van Google advertentie campagnes (Google AdWords). Dit doen zij voor uiteenlopende opdrachtgevers met verschillende producten en diensten. InfoTrade geeft aan zich van de concurrent te onderscheiden door specialisatie en kwalitatief hoogwaardig advies tegen een laag tarief.
De afgelopen twee jaar groeide InfoTrade jaarlijks 30 procent. Om hier een nog grotere versnelling in aan te brengen werken ze op projectbasis met PerspeXo. Samen maakten ze onder andere hun vijf jarig businessplan. Daarnaast volgde Remco de MBW™Compactopleiding ‘Ondernemen met financieel inzicht’ en Wilbert de workshop ‘Groei, organisatie & valkuilen’.