Strategisch advies

Welke strategische scenario’s leveren in deze snel veranderende wereld het meeste op?
Dan gaat het niet alleen om duurzame winstverbetering, maar ook om de veerkracht en de weerkracht van de organisatie. Dat alle neuzen dezelfde kant opstaan en dat de energie gefocust is op het behalen van gemeenschappelijke doelen, vanuit een heldere visie & missie en gedeelde kernwaarden. Dat begint bij de directie en het management. Daarna volgt de gehele organisatie.

Wij ondersteunen u en uw team graag bij het formuleren van het strategisch beleid, het in kaart brengen van strategische scenario’s en het uitwerken van de verschillende opties in een praktisch strategisch advies. Dat doen we door de aanwezige kennis in het bedrijf en medewerkers naar boven te brengen en door zelf onafhankelijk onderzoek te doen. In heisessies met de directie werken we dit samen uit, vanuit de context van duurzame verankering in de organisatie. Wij zijn een exploratieve consultant, waarbij we gerichte keuzes maken voor strategie tools die uw organisatie het beste resultaat opleveren.

Weten wat strategisch advies kan bijdragen aan uw bedrijf?

Doe dan nu de Winst en Waardescan.

Strategie & businessmodel

Strategie vraagstukken raken vaak aan verschillende bedrijfsdisciplines – marketing & sales, business operations, HRM, finance, M&A, merkbeleid & communicatie. Met onze 360 graden aanpak bieden wij u een “all round verkennende blik” en snelheid bij het implementeren en realiseren van uw doelen, waarbij wij zoveel mogelijk de interne organisatie versterken.

Lees verder >>

Positionering & merkbeleid

Het merk en de corporate story zijn de leidraad voor communicatie met alle doelgroepen: klanten, werknemers, kapitaalverschaffers en media. Het gaat hier om het claimen van een domein waarin u leiderschap laat zien en onderscheid in de markt. Dit zorgt voor emotionele aantrekkingskracht naar klanten en medewerkers en is een belangrijke basis voor waardering op de kapitaalmarkt te behalen.

Lees verder >>

Optimalisatie organisatie

Optimalisatie van de organisatie begint met het vaststellen van heldere managementdoelen en de managementstructuur en daarna procesverbetering op één of meer vlakken (bijvoorbeeld op sales, productie, financiën, cash management of logistiek gebied).

Lees verder >>