Strategisch adviseur

PerspeXo is een onafhankelijk strategisch adviesbureau. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij de mogelijkheden tot winstverbetering en waardecreatie in kaart en ondersteunen concreet en praktisch bij het realiseren van waarde en waardering. 

Onze missie: Directies en ondernemers ondersteunen bij het maken van strategische keuzes voor duurzame verbetering van de winstgevendheid, waardecreatie en waardering van het bedrijf. Zodat zoveel mogelijk ondernemingen succesvol doorgroeien; nu én in de toekomst.

Onze visie: Ondernemingen worden voortdurend geconfronteerd met een dynamisch wijzigend speelveld. Winnaars van de toekomst zijn directies die snel de complexe materie van de verschillende onderdelen van corporate strategy (samenhangend met marktdynamiek) kunnen doorgronden, weloverwogen en proactief beslissingen nemen en resultaatgericht uitvoeren.

Werkwijze: Wij zijn een exploratieve strategisch adviseur: wij werken op onderzoekende wijze. Bij ons komt er dan ook niet een groot team uw organisatie binnenstormen, maar een all-round adviseur of een klein strategisch team. Door onze ervaring in verschillende sectoren en bedrijven weten we hoe het voor en achter de schermen er aan toe gaat. Onze adviseurs en directiecoaches hebben ervaring met meerdere economische cycli. Daarom zijn we alert op de pitfall van te groot optimisme in goede tijden en te weinig inspiratie in slechte tijden.

Efficiëntie, snelheid en liefde voor vakmanschap zijn de pilaren van PerspeXo, en komt ook terug in onze naam. Deze aanpak vertaalt zich in creatieve en resultaatgerichte oplossingen voor de uitdagingen van uw bedrijf.

Voor meer informatie over het programma voor ondernemers met groeiambitie, wat we in samenwerking met de consultants van Solid voeren, verwijzen we u graag naar de themasite www.maakjebedrijfmeerwaard.nl.
bedrijfmeerwaard

Werken bij strategisch adviseur PerspeXo?