Social impact

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA

Vanuit onze visie en missie streven wij er naar een bijdrage te leveren aan de Nederlandse en Amsterdamse economie en maatschappij. Maatschappelijk betrokken zijn we door regelmatig te publiceren over belangrijke thema’s waarmee we een bijdrage leveren aan het publieke debat. Daarnaast voeren we doorlopend onderzoek uit bij én voor ondernemers. De resultaten van ons onderzoek stellen we ter beschikking via de White Paper reeks “Winstverbetering, waardecreatie en waardering in het MKB”, gratis te downloaden op deze website.

Social impact programma

Als onderdeel van ons Social Impact-programma ondersteunen wij regelmatig culturele en educatieve (non profit) organisaties en projecten voor (startende) ondernemers die zich bezighouden met maatschappelijke dienstverlening.

Speed-ups voor ondernemers

Sinds 2008 hebben we met ons Maak je Bedrijf meer Waard™-programma meer dan 1.400 ondernemers geholpen met succesvolle doorgroei. Sinds 2012 stelt PerspeXo iedere week 1 uur strategisch advies om-niet ter beschikking voor Amsterdamse startende ondernemers met ambitie (begonnen vanuit Vrijwillig 020) en hebben we regelmatig gratis speed ups en workshops door heel Nederland in samenwerking met partners.