Agenda

Kennisoverdracht zien wij als een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Dit doen wij door het organiseren van workshops, rondetafels, opleidingen voor ondernemers, het geven van colleges, dagvoorzitterschap, spreken op congressen en events van klanten. 

Voor bedrijven organiseren wij verschillende praktische (in-house) workshops, bedrijfsimulatietrainingen, ronde tafels, brainstorm- en pressure cooking-sessies. Deze bijeenkomsten zijn altijd gericht op winstverbetering, waardecreatie, waardeverbetering en waardemanagement. Zodat u en uw professionals zo snel mogelijk effectief aan de slag kunnen.

Voor brancheorganisaties en specialiseerde opleidingsinstituten maken en implementeren wij professionele opleidingprogramma’s bijvoorbeeld voor NEVIR, BIRS en NIBE-SVV, Erasmus. 

Speciaal voor 
ondernemers van het eerste kantelpunt (tot 12 medewerkers) hebben wij het MBW™ programma ontwikkeld, onze opleiding tot professioneel ondernemerschap.

Daarnaast bieden wij:

  • Interactieve workshops bij onze klanten als onderdeel van strategische trajecten
  • Twee keer per jaar organiseren wij dé Tweedaagse MBA voor ondernemers (onderdeel van het Maak je bedrijf meer waard-programma en de workshop ‘Ondernemen met financieel inzicht’).
  • Onze eigen ronde tafels en workshops voor ondernemers en MKB directies.

Bekijk hier ons overzicht van komende ronde tafels, workshops en dé tweedaagse MBA voor ondernemers: