Perspexo: strategie voor ondernemers

Strategische verkenning & strategie

Waar staat het bedrijf over 3 á 5 jaar? Wat is de strategie om daar te komen? Hoe doen we dat zo snel en veilig mogelijk? Wat is onze propositie voor verschillende klantgroepen? Hoe organiseer je de interne organisatie, waar kun je een slimme flexibele schil inzetten en hoe verdeel je de management taken? Hoe wordt de hele organisatie marktgerichter? Welke partners gaan je helpen om sneller je doelen te bereiken?

[px_testimonial id=”591″]

In een strategische verkenning kijken we vanuit verschillende perspectieven naar deze vragen, komen we met een praktisch advies en stappenplan.

Er zijn 2 manieren waarop we kunnen samenwerken:

  1. Het probleem en de gewenste einddoelen zijn duidelijk. Omdat het een afgebakend helder project is kunnen ondernemer(s) en adviseur efficiënt samenwerken op het project. Na het project houdt de samenwerking op, totdat er weer een project is waar de adviseur bij kan ondersteunen.
  2. Het is nog niet duidelijk wat van belang is, en er zijn een aantal disciplines uit de schijf van vijf die tegelijkertijd spelen; bijvoorbeeld op het gebied van “markt is sterk in beweging”, financiering van het bedrijf, inrichten van de organisatie en aanpassingen in de waardepropositie voor klanten. Dan is MBW™ Compact of MBW™ individueel waarschijnlijk heel geschikt. Zodat je met begeleiding van een strategisch adviseur op een projectmatige manier het bedrijf doorlicht, en ondertussen je bedrijfseconomische en bedrijfskundige kennis vergroot.

Als de strategische koers helder is , we dezelfde taal spreken en we dezelfde doelen voor ogen hebben, dan begeleiden we je graag als vaste huisstrateeg om de strategische plannen ook echt te realiseren.