Ondernemers groeistrategie - door de bomen het bos blijven zien

Waar we voor staan

Onze missie: Ondernemers en ondernemingen ondersteunen bij het verbeteren van de winstgevendheid, waardecreatie en waardering van het bedrijf. Zodat zoveel mogelijk ondernemingen succesvol doorgroeien; nu én in de toekomst.

Onze visie: Ondernemingen en ondernemers worden voortdurend geconfronteerd met een dynamisch wijzigend speelveld. Winnaars van de toekomst zijn die ondernemers die snel de complexe materie van de verschillende onderdelen van corporate strategie (samenhangend met marktdynamiek) kunnen doorgronden, weloverwogen en proactief beslissingen nemen en resultaatgericht uitvoeren.

Wie zijn we

PerspeXo is een onafhankelijk strategisch adviesbureau. Wij zijn een “explorative” strategisch adviseur: wij werken op onderzoekende wijze. Bij ons komt er dan ook niet een groot team uw organisatie binnenstormen, maar een all-round adviseur of een klein strategisch team. Door onze ervaring in verschillende sectoren en bedrijven weten we hoe het voor en achter de schermen er aan toe gaat. Onze adviseurs en directiecoaches hebben ervaring met meerdere economische cycli. Daarom zijn we alert op de pitfalls van te groot optimisme in goede tijden en te weinig inspiratie in slechte tijden.

Efficiëntie, snelheid en liefde voor vakmanschap zijn de pilaren van PerspeXo. Waar de meeste adviseurs expert zijn in één of twee disciplines van de Schijf van Vijf™, bieden wij een 360 graden perspectief op winstverbetering, waardecreatie en waardering. Deze aanpak vertaalt zich in snelle, creatieve en doelgerichte oplossingen voor de uitdagingen van uw bedrijf. Dat levert u tijd, energie, geld en snelheid van schakelen op.

Maak hier nader kennis met ons team.