Kick off “de Haagse Groeidesk” – Succesvol doorgroeien, do’s & don’ts

Al klaar om succesvol door te groeien?
Ben jij een innovatief en groeiend bedrijf en zie je een lange termijn visie, financiering voor je groei, de juiste mensen en een professionele organisatie als uitdaging? Kom dan naar het event “Succesvol doorgroeien, do’s en don’ts” in het WTC The Hague op 18 juni 2015.

Tijdens het event gaan we dieper in op de succesfactoren en valkuilen bij doorgroei. Want met een stevig fundament wordt doorgroeien een stuk makkelijker, gaat sneller en levert meer winst en waarde op.

Sprekers
– Annegien Blokpoel, directeur strategisch adviesbureau PerspeXo en auteur van de bestseller “Maak je bedrijf meer waard
– Rinke Zonneveld, directeur InnovationQuarter en voormalig directeur Ondernemerschap bij ministerie EL&I.

Programma
15.30       Inloop
15.45       Welkom (Micha Patutschnick – Commercieel Manager WTC The Hague Business Center)
15.50       De Haagse Groeidesk (Joris van Goudoever – HR4Growth & Marianne Nelisse – PerspeXo)
16.00      1e spreker: Annegien Blokpoel – PerspeXo
16.30      2e spreker: Rinke Zonneveld – InnovationQuarter
17.15      Netwerkborrel
18.15      Einde

De Haagse Groeidesk
Dit event wordt georganiseerd door De Haagse Groeidesk, een samenwerking tussen HR4Growth, PerspeXo en WTC The Hague. Vanuit de gedeelde visie en missie dat ondernemers van en met elkaar leren en daarbij gebaat zijn bij praktische adviezen, begeleiding en tools. Zodat ondernemers optimaal kunnen groeien en excelleren.

Succesvol doorgroeien
Wil je concreet en gestructureerd aan de slag met de groei van je bedrijf, schrijf je dan nu in voor het programma van De Haagse Groeidesk. Een combinatie van individueel strategisch advies en vier interactieve workshops met andere groeiondernemers. Het programma is het meest geschikt voor ondernemers met minimaal 3 jaar ondernemerservaring en 1 tot 10 medewerkers. En gebaseerd op het succesvolle Maak je bedrijf meer waard-programma van PerspeXo, dat sinds 2008 meer dan 500 ondernemers klaar heeft gestoomd voor succesvolle doorgroei.

Gratis aanmelden
Deelname aan het kick-off event is gratis. Inschrijven is verplicht, klik hier om aan te melden.
Voor inhoudelijke vragen over het programma neem contact op met Marianne Nelisse van PerspeXo (marianne.nelisse@perspexo.com of 020-4223355) of klik hier.