Strategie & businessmodel

Gedurende de levenscyclus van een organisatie zijn er een aantal logische momenten waarop toekomstscenario’s geanalyseerd moeten worden. Daarnaast spelen de eb -en vloedbewegingen van de economie een belangrijke rol. In de komende jaren blijft het economisch klimaat grillig, en is het van belang om met uw organisatie mee te kunnen bewegen op kortere periodes van groei & krimp.

Regelmatige Levenscyclus van bedrijven - strategie en marktverkenningmarktverkenning, strategische analyse van kansen en bedreigingen en het doorrekenen van de verschillende scenario’s en tijdig aanpassen van strategie en  businessmodel zijn daarbij key.

In dit tijdperk zijn de winnaars van de toekomst de directie en managers die alert kunnen reageren op nieuwe omstandigheden, weloverwogen keuzes maken en de doelen resultaatgericht kunnen realiseren.

Strategie vraagstukken raken vaak aan verschillende bedrijfsdisciplines – marketing & sales, business operations, HRM, finance, M&A, merkbeleid & communicatie. Met onze 360 graden aanpak bieden wij u een “all round verkennende blik” en snelheid bij het implementeren en realiseren van uw doelen, waarbij wij zoveel mogelijk de interne organisatie versterken.