Onze adviseurs

Onze experts adviseren en ondersteunen uw organisatie met een helder en doeltreffend beleid voor de verschillende doelgroepen; klanten, medewerkers en kapitaalmarkt. Wij kunnen uw eigen organisatie (tijdelijk) versterken of aanvullen op de verschillende corporate disciplines: corporate strategy en finance, merkbeleid en marketing, financial marketing en M&A, PR en media communicatie, organisatie en HRM. Het is een coherente en inspirerende strategie die zorgt dat de nieuwe weg naar de toekomst snel wordt ingeslagen.

Annegien Blokpoel

Annegien Blokpoel

Oprichter en managing partner van PerspeXo Annegien Blokpoel ondersteunt als strategisch adviseur directies en DGA's bij het vergroten van de winst & waarde van hun bedrijf.

Mike Kroder

Mike Kroder is consultant bij PerspeXo en begeleidt groeibedrijven uit het MKB. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond heeft hij focus op het maken van jaarplannen en budgetten.
Sijmen van wijk

Sijmen van Wijk

Sijmen van Wijk is associate expert bij PerspeXo. Sijmen en Annegien publiceren regelmatig in diverse opinie- en dagbladen en op de blog van PerspeXo; verbindend element is de kenniseconomie, innovatie en waardecreatie.
Frans van Laar

Frans van Laar

Frans van Laar is associate expert bij PerspeXo. Bij en voor PerspeXo is hij onder andere mede-trainer in de 2 daagse Maakjebedrijfmeerwaard™ (MBW) opleiding op het onderdeel “Ondernemen met financieel inzicht”.
Jaap Schoeman

Jaap Schoeman

Jaap Schoeman is associate expert bij PerspeXo. Jaap maakt onderdeel uit van het commerciële team van PerspeXo, met een focus op het MBW programma. Voor PerspeXo is hij onder andere mede-trainer in de workshop “Sales, marketing en merkbeleid”.

Ellen Roosen

Ellen Roosen is associate expert bij PerspeXo en verzorgt HR-trajecten bij groeiende MKB bedrijven. Met als doelstelling het bouwen van de organisatie van de toekomst.

Meindert Attema

Meindert Attema is consultant en associate expert bij PerspeXo op het gebied van finance, controlling en waarderingen. Meindert is docent/trainer op de financiële opleidingen en trainingen binnen het het MBW™-programma.