Martijn Straathof van RiMa-educatie

Martijn Straathof – RiMa-educatie

“Door mijn strategische traject bij PerspeXo heb ik bedrijfsmatig leren denken, is er een stappenplan qua strategie en een visie voor de toekomst van mijn bedrijf. Ik kan mijn medewerkers nu een kader geven, we hebben meer overleg en de processen zijn anders ingericht. En we zijn commerciëler geworden, ik kan nu sturen op management informatie én targets.

PerspeXo is voor mij: steun, een frisse blik, onafhankelijk, vaardig, ruime en diverse kennis, persoonlijk maar wel zakelijk, meedenkers, openminded, kunnen snel schakelen en oordelen niet.

Martijn Straathof is eigenaar van RiMa –educatie, wat staat voor resultaatgericht inspirerend maatwerk. RiMa-educatie is een onderwijsorganisatie met de blik op de toekomst. Ze ontwikkelen en verzorgen workshops, trainingen, coaching, theater en projecten voor leerlingen, studenten, docenten en professionals. En werken voor opdrachtgevers in het onderwijs (PO,VO, MBO, HBO), zorg en welzijn en het bedrijfsleven. Doordat hun wortels in het onderwijs liggen ontwikkelt RiMa concrete praktische diensten, perfect afgestemd op de leervraag.