Masterclass “Strategische samenwerkingen”

Op 7 juni organiseren PerspeXo en Swart Legal een gezamenlijke masterclass met als thema “Strategische samenwerkingen”. De masterclass wordt georganiseerd in Tribes Eindhoven. We nodigen ondernemers, aandeelhouders en zzp-ers uit. We verwachten 20-25 deelnemers.

Alleen ga je sneller. Samen kom je verder. In de natuur is het simpel: aanpassen of ten onder gaan. The survival of the fittest. In ondernemersland is het niet veel anders. Innoveren en meebewegen zijn voorwaarden om verder te komen. Vaak lukt dat beter door krachten te bundelen. Samenwerken lijkt de nieuwe norm. Maar hoe pak je samenwerking succesvol aan? Hoe ga je om met een flexibele schil, hoe hanteer je de wetgeving zzp’ers? De antwoorden op deze vragen staan centraal op de masterclass van 7 juni. Met deze masterclass geven we de opening van het kantoor Swart Legal ook wat extra kleur.

Programma
14.30 – 15.00     Inloop met koffie
15.00 – 15.45     De strategische do’s en don’ts van samenwerkingen
– Zo vind je op effectieve wijze de juiste partner(s).
– Wanneer is een strategische samenwerking succesvol?
– Zo stuur je op duurzame samenwerking.
15.45 – 16.00     Koffie/thee
16.00 – 16.45     De juridische vormen en aspecten van samenwerkingen
– Praktische juridische vormen van samenwerking.
– Zo vermijd je juridische valkuilen. Praktische tips.
– De nieuwe wetgeving rond samenwerking met zzp’ers.
16.45 – 17.00     Vraag & antwoord
17.00 – 18.00     Netwerken met borrel

U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar marianne.nelisse@perspexo.com. Graag bedrijfsnaam, naam contactpersoon, aantal bezoekers en telefoonnummer vermelden.