Crowdfunding Day, doe je mee?

Crowdfunding Day 2015, doe je mee?

Crowdfundingday-2Ben je nieuwsgierig hoe je de crowd voor jouw bedrijf kunt inzetten, kom dan op dinsdag 12 mei a.s. naar de Amsterdam Arena. Je hebt daar alle informatie en tips over Crowdfunding handig bij elkaar. Die dag presenteren meerdere platforms hun mogelijkheden.

We geven zelf een korte presentatie bij het onderdeel ‘The Female Force’ en ik verheug me er op om als lid van de jury alle mooie pitches in de finale te horen. En voor relaties een mooie korting.

Hieronder in het kort het programma van The Female Force op Crowdfunding Day 2015:

  1. Korte presentatie van Marëlle Wiegmans over Investeringsfonds ‘The Next Women’, een vrouwelijk business angel network.
  2. Korte presentatie van Cilian Jansen Verplanke van Karmijn Kapitaal over wat zij doen en hun filosofie. Hun vrouwelijke fundmanagers investeren in bedrijven met mannen en vrouwen in de directie.
  3. Mijn korte presentatie o.a. aan de hand van de white paper ‘M/V Meerkracht is Veerkracht’. Ik ga in op vrouwelijke en mannelijke aspecten van ondernemers, en over het ophalen van groeikapitaal zoals: hoe vertel je je verhaal aan welke groep.
  4. Paneldicussie over ‘The Female Touch bij crowdfunden’ en over co-financiering (investeerders en de crowd).

Wil je dit niet missen? Als relatie van PerspeXo krijg je een mooie korting van 150 euro. Je kunt alleen vermenigvuldigen als je kunt delen, dus dit bieden we je graag aan. Via deze speciale link koop je Partner Tickets met de volgende vouchercode: PERSPEXOCFD2015. We zien je graag op 12 mei in de Arena.