meerbusiness logo

Mini workshop Meerbusiness

MeerBusiness Amsterdam, het nieuws- en informatieplatform voor alle 80.000 ondernemers in Amsterdam en omgeving is van start gegaan. Dit regionale ondernemersplatform wist in vier jaar tijd circa 50.000 ondernemers aan zich te binden.

Mini- workshop speciaal voor Meer Business; weten waar je tijd, geld en energie op in moet zetten, helpt bij het sneller meer waard maken van je bedrijf. Programma:

  • meerbusiness16.00 Inloop
  • 16.30 Start
  • 17.30 Netwerken aan de bar
  • 19.00 Mogelijkheid tot het nuttigen van een MeerBusiness diner

Van de 750.000 MKB ondernemers in Nederland weet 80% niet wat het eigen bedrijf waard is. Of hoe waarde gecreëerd kan worden om slim te groeien, te optimaliseren en eventueel een goede prijs te krijgen bij verkoop. Tijdens de lezing komen de belangrijkste aspecten bij het ontdekken en realiseren van waarde(ring) van en voor uw bedrijf aan bod. Door op het juiste moment de goede stappen te nemen en de valkuilen te vermijden, maak je de kans een stuk groter dat je bedrijf straks meer waard is dan nu.

Annegien Blokpoel is bedrijfseconoom, ex banker MeesPierson en ex investor relations bij 2 AEX fondsen. Zij ondersteunt ondernemers en managers bij het vergroten van de waarde van hun onderneming.